Despre noi

CLASS BIROTICA este o companie cu capital integral romanesc, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/343/2006 si avand cod unic de inregistrare RO18281286.

Obiectul principal de activitate este distributia de consumabile, produse de papetarie, echipamente de birou si servicii birotica. Echipa tanara si dinamica a facut posibila dezvoltarea activitatii de la un an la altul, prin construirea de relatii durabile cu clientii si colaboratorii nostri.

CLASS BIROTICA comercializeaza in Romania calculatoare, imprimante, faxuri, copiatoare, multifunctionale laser si inkjet, consumabile originale, compatibile, pentru toate tipurile de aparate de birou tip inkjet, laser, matriciale.

Partenerii nosti externi ne furnizeaza produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile, venind astfel in intampinarea cerintelor pietei romanesti.

Utilizand cerneluri specifice si toner pentru fiecare tip de imprimanta, va asiguram de rezultatul foarte bun al procesului de reincarcare. Aveti siguranta unui serviciu de calitate si, in acelasi timp, economisiti pana la 80% din suma necesara cumpararii unui toner/cartus nou.

Ne mandrim prin inovatie in domeniu, prin refill-urile originale. in urma experientei acumulate va stam la dispozitie pentru orice fel de informatii privind reciclarea si remanufacturarea cartuselor.